Geen categorie

Wendela Sterker – HULDRA – van het CORNELIS VREESWIJK GENOOTSCHAP overleden

.
en dan ineens ben je verdwenen
je tasje van vlees en bloed
staat nog op de tafel
 
we zullen zingen
tot je wakker wordt in de morgen
 
pw
.
.

Wendela – vooraanstaand lid van het CVG – het Cornelis Vreeswijk Genootschap –  – zong diverse malen bij CVG-bijeenkomsten, en vertaalde ook samen met Hans Westin liederen van Cornelis Vreeswijk in het Nederlands. Dit alles onder de naam “Huldra”. Deze teksten verschenen dan meestal in “De Pijpendraaier”- het lijfblad van het CVG.

Wendela op de foto links,  vooraan in roodroze trui en op de foto rechts samen met hans westin.

In april onderging Wendela een hartoperatie, die ze aanvankelijk goed leek te hebben doorstaan. Maar er traden  complicaties op. Op woensdag 12 juli overleed ze,  vandaag op maandagavond zal de crematie plaatsvinden in Marssum. (Friesland)

Correspondentieadres voor condoleances:

Marsstraat 123

9742 EN Groningen

 

wij van pomgedichten wensen familie en de dichter  hans westin heel veel sterkte op deze droeve dag – deze droeve tijd.

 

Share This:

Geef een reactie