Geen categorie

300ste column van VON SOLO altijd over het leven, beleven, over relaties en hoe deze ook voor je ogen uiteen kunnen spatten

 

VON SOLO op donderdag in dit theater met zijn 300ste column – over een breekpunt – ‘Arbeid bestaat voor haar uit zelfstudie in esoterie…’ – schetsen uit het leven gegrepen – schrijft VON SOLO voor ons – altijd over  het leven, beleven,  over relaties  en hoe deze voor je ogen uiteenspatten – net niet waar je bijstaat. de schone schijn houdt op.

300 columns op pomgedichten – het leven leent zich blijkbaar voor het schrijven van een column – ik wil VON SOLO van harte bedanken – jonge mensen kunnen bij hem lezen hoe het gaat worden – de meer oude van dagen lezen hoe het ook al weer was  – morgenochtend is het genieten in het hier&nu.

Share This:

Geef een reactie