Geen categorie

Merik van der Torren introduceert de bezigheid HERBRONNEN – Windenergie en stront verbranden

 

Hoi Pom, gisteren deed ik weer mee met Schrijfgroep de Klus. Ik kreeg aanvankelijk het thema “Met Ria naar de pizzeria”. Ik wist niet zo goed wat ik er mee aan moest maar kreeg toch een idee.  Toen vroeg de dame naast mij of ze haar thema mocht ruilen met de mijne. Ik stemde toe maar begreep toen ik las wat het thema was, waarom ze zo graag had willen ruilen. Het thema was: “herbronnen”. Ik zat letterlijk met mijn handen in het haar, maar schreef toch deze tekst, een dialoogje, in de bijlage, groet, Merik

 

Herbronnen
 
 
Wat zegt u, meneer ?
Het is tijd om te herbronnen.
Wat ?? Moet u brommen ?
Vijf jaar.
Tsjonge.
Windenergie en stront verbranden.
Wattuh ??
Weg stinkbenzine, weg gasbel !
Ik kan er geen chocola van maken. Ober, één bier !
Herbronnen.
Vijf jaar moet u brommen, dat is veel.
Heel veel als je bedenkt….
Dat u niets gedaan heeft, natuurlijk.
Corruptie en despotisme aan de top.
Een goede mop.
Dat Rutte overal lachend mee wegkomt
U moet brommen, vijf jaar, een zware last, biertje ?

Share This:

Geef een reactie