Zoeken
Google
Google
Hoofdmenu
PoŽzielinks
Bekijk alle poŽzielinks...
Forum
Laatste reacties op http://www.pomgedichten.nl
Inloggen
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?

Registreer nu!
Online
11 gebruiker(s) zijn online (6 gebruiker(s) zijn op Gedichten, nieuws, rellen)

Leden: 0
Gasten: 11

meer...
Google ads
Nieuws : open brief aan geert
Gepost door Pom Wolff op 2012/4/23 22:00:00 (385 keer gelezen)

Beste Geert,

Ik was erg onder de indruk toen ik je vanmiddag op de televisie zag. Je had het zwaar. Een journalistenmeisje vroeg aan jou hoe jij je nu voelde. Je was op weg naar het fractieleidersoverleg in een lange tweede kamergang.
Je deed er niet aan mee antwoordde je het meisje Ė aan zwarte pieten. Iedereen zwartepiet tegenwoordig maar de pvv. Je leek aangeslagen geert. Later zag ik je aangeschoven zitten bij dat beraad. Aan het einde van de tafel. Niemand sprak met jou. Je leek niet meer te bestaan. Voor het cda al helemaal niet terwijl ze toch zo van de naastenliefde zijn, die gasten.

Die dingen komen altijd bij me binnen geert. En je had het al zo moeilijk. In drenthe, in limburg, die brinkman ook en al die gekken verder die je om je heen hebt verzameld. Die ene - weet je nog - die door brievenbussen zeek in zijn dorp. Dat heb jij nooit gedaan geert. Jij hebt nooit door brievenbussen gezeken. Zo ben je niet.
Elke keer moet je weer uitrukken om rare dingen goed te praten. Dan weer willen ze de turkse president geen hand geven maar als puntje bij paaltje komt staan ze voor hem in de rij. En alleen maar omdat jouw dikke vriendin hare majesteit erbij was.

Hoe moet het nu verder geert? Je bent tegen al die oudjes met hun aow hoorde ik je wel 10 keer zeggen en je bent ineens heel erg voor europa. Je bent tegen de partij voor de dieren maar wel voor een dierenpolitie. Je zeikt zelf nooit door brievenbussen maar je leden zeiken door elke brievenbus die ze tegenkomen. Je bent geblondeerd maar je laat je wel een zwarte piet in je haar smeren. Je wil het liefste majesteit afschaffen maar in Venlo was het voor de pvv majesteit voor en na.

De mensen begrijpen je niet meer geert. Je bent een beetje in de war. Waarom keer je je nu ineens tegen al die aowee-ers. Waarom wil je majesteit afschaffen en geef je majesteit toch een hand. Je weet hoe die gristen demoncraten zijn en dan ga je toch zeven weken met die gasten aan tafel. Maar dat je zo tegen die ao-wee-ers bent daar kan ik echt niet over uit. Ik heb het nu vier keer op geschreven dat je zo tegen die ao-wee-ers bent, inmiddels vijf keer en ik moet het nog 5 keer schrijven omdat jij het in je verklaring ook tien keer zei. Het maakte niet uit wat ze vroegen Ė jij zei - ik ben tegen die verdomde ao-wee-ers. Die moeten europa uit. Zoiets dacht ik jou te horen zeggen. Die tering ao-wee ers hebben alles verpest in dit land. Nee tering zei je niet. Je hield het netjes. Je sprak over aowee-ers en dat die ao wee ers omdat ze ao wee ers zijn het hele land naar de godverdommenis helpen. Dat ze door brievenbussen zeiken, majesteit een beetje tegen je zin in de hand schudden. Dat die aowee-ers nog in zwarte piet geloven en straks weer met een oranje vlaggetje een beetje seniel voor zich uit staan te zwaaien op Koninginnedag.

Dat is toch geen leven meer, geert.

http://www.joopvisser.nl/#De reacties zijn eigendom van de posters. We zijn niet voor de inhoud verantwoordelijk.