Zoeken
Google
Google
Hoofdmenu
Bekijk alle poëzielinks...
Forum
Laatste reacties op http://www.pomgedichten.nl
Inloggen
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?

Registreer nu!
Online
40 gebruiker(s) zijn online (10 gebruiker(s) zijn op Gedichten, nieuws, rellen)

Leden: 0
Gasten: 40

meer...
Google ads
Gastcolumns : BETTIE: 'wat gaan we nou krijgen? meneer Wollufs?'
Gepost door Pom Wolff op 2015/11/2 9:30:00 (612 keer gelezen)
meneer wolluf?
ja bettie - wat gaan we nou krijgen? meneer Wollufs?

wat gaan we nou krijgen? meneer Wollufs? gaan we um peren? alleen maar omdat mneer martin aart de jong met al zijn krulletjes u dood wil hebben. alleen maar omdat roop met uhh - nou nee die heb niks meer wat groeit en bloeit - uwes ook liever doods dan levens in handen krijgt? alleen maar omdat u uwes handen vrij wil hebben om een duinpannetje op te zoeken met jolies heij? en wat moeten wij zonder andrea van herk, zonder merik van der torren, zonder VON, zonder gerdin linthorst, zonder de zondagochtendwedstrijd dan?

meneer bos hier in de VU heeft gezegd liever verzuipen met zn allen dan die site dicht. zonder die site raakt paviljoen vijf helemaal vol. dan krijgen WIJ hier in de VU al die gekken terwijl ze zo gezellig op de pom met elkaar koffie dronken altijd. hun poezie toonden aan de wereld en aan elkaar. hoelang heeft die wolluf helena en joop niet in leven weten te houden – terwijl ze na schrijfnet al als terminaal te boek werden gesteld door de doktors. nee bettie DIE site gaat niet dicht.
en hoe is met de virtuele liefde dan? u houdt van DITMAR en dan kunnen we over u en over die mooie jongen niet meer lezen. hoe u dit en dat en meer nog. WAT MOETEN WIJ NU MENEER WOLLUF. het is UWES terug of de kranen gaan open hier. kiest u maar.
we moeten webmeisje afwachten bettie. webmeisje britt is de baas. zij heb mooie woorden gesproken. een beetje nostalgie mag best nog deze week maar dan is het tijd voor nieuw. “Nog even terug naar het oude, voor de broodnodige nostalgie en komende week volledig onschuldig, herrijzen!”