Yvonne Koenderman en de joggingbroek binnenstebuiten ongeduldig uitgetrokken weggesmeten als een herinnering

binnenstebuiten
ongeduldig uitgetrokken
weggesmeten
als een herinnering

Kittycat 
Is playing late. 
Haar poot duwt 
een kurk 
heel waarschijnlijk toebehorend aan 
De fles die we samen zouden drinken. 
 
Korte stukjes  
heen 
en weer 
rolt dat ding 
fascinerend in haar ogen 
over de vloer. 
 
JA OP DIE VLOER 
maar bij lange na niet in het midden van de kamer 
 
Waar jij zou zijn neergestreken 
voor mij 
op handen en voeten, 
ligt argeloos 
mijn joggingbroek 
binnenstebuiten 
ongeduldig uitgetrokken 
weggesmeten 
als een herinnering aan gisteravond 
 
Gisteren 
toen ik je mocht komen verleiden en bezitten. 
Nee,toch niet 
je twijfelde. 
Dat wist je in ieder geval wel zeker 
om uiteindelijk, pas op onzedelijke tijdstippen 
tot de conclusie te komen 
dat denken aan mijn geile kop 
niet genoeg was. 
Of ik 
voor een likbeurt 
toch niet even de regen wilde trotseren. 
Je tong zou beginnen bovenaan de rug 
lippen zuigend richting hals 
dan langzaam zakkend in 
de naad 
tussen mijn billen. 
 
BUT 
another night 
is another night 
I was enjoying myself 
dancing in my room 
breng daar maar meer 
nog meer 
van die grote opwinding 
waarin je me tegenwoordig 
vaak doet verkeren 
ietwat bevreesd 
hoelang zal het duren 
voor het piekt 
en stopt. 
 
Ahh 
ik kom niet naar jou nu 
ik ga hier wel liggen 
vastgeketend 
aan de muziek in mijn oren 
en jouw beloftes 
streaming 
through my hot body. 

Share This:

Gepubliceerd door Pom Wolff

Hoi, welkom op mijn site pomgedichten. De site is in langzame opbouw net als de dichter. Ik ben geboren in Amsterdam, ik leef daar en wil daar ook wel doodgaan. Ik studeerde Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam, Rechten aan de Vrije Universiteit en werk als juridisch adviseur in de hoofdstad. Jan Arends is mijn favoriete dichter dan Kopland dan Menno Wigman. Paul van Ostaijen mijn dandyman. In slammersland geniet ik van Roop, Karlijn Groet, Peter M van der Linden - ACG natuurlijk, Ditmar Bakker, Jürgen Smit en Daan Doesborgh. En wat moet ik zeggen nog van Robin Block ( “hee ouwe wolf”) de wildemannen, lucky fonz III - Sander Koolwijk of Tom Zinger: "er is hier zeker 80 centimeter plant waar jij geen weet van hebt...." - mijn windroosmaatjes. Mijn optredens bezorgden mij eretitels: landelijk slamfinalist 2003, 2004, 2005 en brons in Tivoli in 2006, 2007 en 2010, 2011, 2012 en ook weer in 2013. - Dichter van het jaar in Delft 2005, voorts slamjaarwinnaar 2005 van de poëzieslag in Festina Len-te te Amsterdam, winnaar van Slamersfoort 2006. Jaarfinale Zeist 2007 en de BRUNA poézieprijs 2007 in mijn zak. Ik ben de hoogste nieuwe binnenkomer op de jaar-lijkse top-200 lijst van bekendste dichters Rottend Staal – Epibreren 2005. In 2008 kreeg Pom Wolff De Gouden Slamburger uitgereikt vanuit de Universiteit Utrecht – afdeling letteren en won hij het 2e Drentse open dichtfestival. op 19 april 2009 verscheen de bundel 'die ziekte van guigelton' - winnaar jaarfinale slamersfoort 2009. in 2010 won hij de dicht-slam-rap van boxtel en de dobbelslam van entiteit blauw te utrecht. in 2012 de grote prijs van Grimbergen én DE REBELPRIJS voor de poëzie van de REBELLENKLUP. Tot zover enig geronk. In 2014 presenteerde uitgeverij Douane op 22/11 in Café Eijlders de pracht bundel: 'een vrouw schrijft een jongen'. Sven Ariaans schreef in zijn juryjrapport Festina Lente Amsterdam: “Het is iemand die je zenuwen blootlegt om vervolgens op vaderlijke toon te zeggen dat die pijn jouw pijn moet zijn en dat er geen zalf bestaat. Elke cognitieve dissonantie die je voor jezelf op prettig hypocriete wijze had opgeheven, wordt je ingewreven, of zoals medejurylid Simon Vinkenoog het kernachtig zei: "hij verschaft illusieloos inzicht in de werkelijkheid". Ik voel me in deze omschrijving wel thuis.) 'je bent erg mens' van pom wolff verscheen in de befaamde Windroosserie in september 2005 en was in een mum van tijd uitverkocht. Nieuw werk - 'toen je stilte stuurde' verscheen op 18 november 2006 wederom bij Uitgeverij Holland te Haarlem. ook deze bundel was meteen uitverkocht. erik jan Harmens interviewde pom wolff over deze bundel in de avonden van villa VPRO.

Laat een reactie achter